04 oktober

Route 66. Rejseerindringer fra Modervejen mellem Chicago og Los Angeles

NY ePub BOG OM ROUTE 66.
Arne Tubæk Naamansen:
Route 66. Rejseerindringer fra Modervejen mellem Chicago og Los Angeles


KLIK HER OG KØB BOGEN PÅ SAXO.COM

Alle vejes Moder. Route 66 er drømmen om USA. Eventyrets rute for dem, der søger det historiske USA. Vejen for de mange af os, der ønsker at se dét USA, vi kender fra kunst, film og litteratur. Diners og små hyggelige familieejede moteller, fede amerikanerøser og tid til fordybelse. Her er bogen der tager dig med ind under huden på dette ikoniske stykke landevej.

Forfatteren tager dig med på en rejse ind i amerikanernes bilsjæl. Bogen er ikke en kilometer-for-kilometer fortælling, men en rejse ad modervejen, by for by, historie efter historie, oplevelse efter oplevelse. Forfatteren fortæller ærligt og lige til om sine egne oplevelser på rejsen ad Route 66, blandet med baggrundsinformation om alt fra isvafler og nummerplader til præsidenter og mindesmærker. Om maden undervejs, de mennesker, der gjorde en forskel, de steder, der efterlod dybe spor, og den musik, der bandt det hele sammen.

Her er bogen, der både kan læses hjemme i lænestolen, og tages med på tabletten i bilen, mens du glider gennem de bølgende landskaber ad Route 66. 3.945 km, otte amerikanske delstater og 90 års kulturhistorie er samlet i rejsebog om Route 66. Modervejen fra Chicago til Los Angeles.

KLIK HER OG KØB BOGEN PÅ SAXO.COM

Ingen kommentarer: